Mijn Crohnjuwelen?

Jazeker!

Dit is een foto uit mijn enorme collectie natuurfoto's, welke ik door de jaren heen heb gemaakt. Vaak tijdens een periode dat ik het wat rustiger aan moet doen ivm mijn opspelende Colitis Ulcerosa, het zusje van de ziekte van Crohn. We dealen hier al mee sinds 2001, sinds 2010 wat meer en vanaf 2016 heeft het zelfs gezorgd voor een enorme wending in mijn leven. De fotografie (én de wandelingen met onze hond) heeft mij daarbij steeds enorm geholpen en de foto's zijn daarvan nog steeds mijn stille 'Crohn getuigen'...


Er zitten echt 'juweeltjes' tussen zo 'schitterend'. Eigenlijk té mooi om niets mee te doen en niet te delen met anderen...


Dus zie jij een gave plaat, die jij wel heel graag zou willen hebben?

Voor een wanddecoratie?

Voor gaaf behang op de muur?

Of de perfecte foto voor in een lijst?

Of misschien vind jij één van mijn foto's zo bijzonder en toepasselijk voor de rouwkaart van een door jouw zo geliefd persoon?


Dan heb je dit fotobestand nodig en dat is mogelijk! Deze zijn te koop voor € 69,-- per foto (Hoge Resolutie/maximaal digitaal bestand) *.

Je gaat via onderstaande foto naar mijn fotogalerij. Bekijk de foto's en geef jouw voorkeur aan dmv op het hartje te klikken. Ben je klaar, dan ga je terug, naar 'mijn favorieten' en klik je bovenaan op het vliegtuigje. Daarna kan je dit 'sturen naar de fotograaf' eventueel met een bepaalde wens of vraag en dan neem ik zsm contact met je op!


  • Let op! Dit bestand mag niet zonder mijn toestemming gebruikt worden voor reclamedoeleinden!